Colectia INFINITY

Lucrările de artă abstractă, prin natura lor, pot fi deschise la interpretări multiple și subiective. Astfel, colecția te invita să-Ti folosesti imaginația și să îti construiesti poveștile în funcție de Experientele tale.

Sunt Amalia Avram

Si povestea mea cu arta a inceput de mult.
Colectia INFINITY, marcheaza parcursul meu personal si profesional cu toate experientele care m-au facut sa fiu eu.

Aceasta colectie include 30 de piese unice, fiecare avand o semnificatie deosebita si introspectiva.

Echilibrul Fragil

Tablou 30x30 cm , 1/30

- 450 RON -

„Echilibru fragil” este o lucrare de artă care te invită să meditezi asupra frumuseții și fragilității vieții, asupra necesității de a ajunge la o armonie între opuse. 

Sfera Dorintelor

Tablou 30x30 cm , 2/30

- 450 RON -

Dorințele și aspirațiile noastre sunt o sursă inepuizabilă de energie și motivație, care ne pot ajuta să ne atingem obiectivele și să trăim viața la potențialul maxim.

Potentialitati

Tablou 30x30 cm , 3/30

- 450 RON -

Lucrarea “Potentialitati” este despre tot ce putea sa fie si nu a fost. Asemeni unui coridor cu multe usi, pe care suntem liberi sa le deschidem si sa exploram. Unele se deschid, altele nu.

Din nou intreg

Tablou 30x30 cm , 4/30

- 450 RON -

Prin acceptarea și integrarea  momentelor  dificile din viata noastra, putem descoperi noi moduri de a ne repara, de a ne vindeca și de a ne întări. 

4 generatii

Tablou 30x30 cm , 5/30

- 450 RON -

Lucrarea transmite ideea că există o legătură subtilă între experiențele și acțiunile părinților și cele ale copiilor lor. Acest tip de legătură poate fi văzut ca un fel de „karma impersonală”, care se transmite din generație în generație.

Sufletul de aur

Tablou 30x30 cm , 6/30

- 450 RON -

Atunci când ne cunoaștem valorile, interesele și pasiunile și trăim viața în conformitate cu ele, este mai probabil să ne simtim fericiti și împliniti.

Zero

Tablou 30x30 cm , 7/30

- 450 RON -

Intoarcerea la „punctul 0” in viata se refera la situatia in care simti ca ai pierdut directia sau nu esti pe calea ta in ceea ce priveste scopurile, valorile sau viziunile tale.

Stejarul

Tablou 30x30 cm , 8/30

- 450 RON -

În unele culturi, stejarul este considerat și un simbol al înțelepciunii și al cunoașterii, datorită faptului că este un copac vechi și respectat, care a supraviețuit multor generații și a văzut multe evenimente istorice.

In palma

Tablou 30x30 cm , 9/30

- 450 RON -

Daca privesti adanc in palma mainii tale, ii vei vedea pe parintii tai si toate generatiile de stramosi. Toti sunt in viata in acest moment. Fiecare este prezent in corpul tau. Tu esti continuarea fiecaruia dintre acesti oameni

Destin

Tablou 30x30 cm , 10/30

- 450 RON -

Lucrarea arata fatalismul, conceptia umana ca viata e determinata de un set de forte prea puternice pentru a fi controlate de oameni, care sunt condamnati sa traiasca sub puterea acestor forte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *